Política de Privacitat

4. POLÍTICA DE PRIVACITAT

4.1. Informació bàsica sobre protecció de dades 

Responsable: FEELING COMUNICACIÓ, S.L.

Finalitat: prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat de la nostra activitat en general.

Legitimació: execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: no se cedeixen dades a tercers, tret que hi hagi obligació legal.

Drets: té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, a més d’altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir fent servir el correu ada@feelingcomunicacio.com

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: FEELING COMUNICACIÓ, S.L. – NIF: B43608108 – Adreça postal: c/MISSER SITGES, 2, 43003 TARRAGONA. Telèfon: 977 22 42 42 – Correu electrònic: ada@feelingcomunicacio.com 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A FEELING COMUNICACIÓ, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions en relació a aquests, i també l’enviament de comunicacions, incloent-hi el correu electrònic, per mantenir-lo informat de la nostra activitat en general.

Quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conserven mentre no en sol·liciti la supressió i, en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Execució d’un contracte: prestació dels serveis sol·licitats.
  • Consentiment de l’interessat: enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, tret que hi hagi obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes les transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a FEELING COMUNICACIÓ, S.L. estem tractant dades personals que li concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, i també a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si cal, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins amb què van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades; en aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, vostè té dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. En aquest cas, FEELING COMUNICACIÓ, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè pot exercir materialment els seus drets de la manera següent: enviant un correu electrònic a ada@feelingcomunicacio.com o una carta a c/MISSER SITGES, 2, 43003 TARRAGONA.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent en matèria de protecció de dades, per mitjà del seu lloc web: www.agpd.es.

CONTACTE

Treballem junts?